Her er opskriften på en super lækker chokoladekage.


375 g. smør
500 g. sukker
5 æg
325 g. hvedemel
250 g. kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk Natron
5 dl kernemælk.

Først piskes smør og sukker hvidt, tilsæt 1 æg ad gangen.
Bland mel, kakao, natron, og bagepulver sammen. Dernæst tilsættes det i æggeblandingen, skiftevis med kernemælken.

Bages i 1 time, ved 160grader, kan med fordel bruges Wiltons bakeeven strips, for at få en højere og mere jævn kage.
Ved brug af bakeeven strips, forlænges bagetiden med 10 min.

Opskriften passer til Wiltons bageforme 2 stk i 20 cm, eller 1 stk. 30cm




Flere opskrifter og tips, kommer snarest

























































































































Alle priser er incl. moms

Copyright © 2014 Sweetkitchen Sletten 6- CVR 25396634. All Rights Reserved.
EffectShop